Titel: "Vrouwenliefde" verboden in Ghana VERKOCHT

Titel " Verboden liefde"

In navolging van de Summer Exhibition van de Royal Academy of Arts in Londen en de Canvas Collectie in Belgie krijgt ook Nederland haar eigen zomertentoonstelling door open inschrijving.

Thema: Liefde. Dit initiatief geeft een beeld van het artistieke talent van eigen bodem. Iedereen die beeldende kunst maakt, kan deelnemen, met maximaal drie kunstwerken, aan de voorrondes: gevestigde en niet-gevestigde kunstenaars.Voorrondes vinden plaats in Amsterdam, Utrecht en Enschede. Zie voor meer informatie: www.zomerexpo.nl

Thema: LIEFDE    Het thema LIEFDE staat centraal bij de keuze van de jury. Romantiek, verleiding, onbereikbare liefde, maar ook jaloezie en de desastreuze gevolgen daarvan zijn altijd een onderwerp geweest in de beeldende kunst. Hoe kijkt u tegen de liefde aan? En hoe laat u dat terugkomen in uw werk?


Kees habraken nam deel met: Titel


Kees habraken nam deel met: Titel "In between" hopen op en verlangen naar liefde.
Afm.: 100x140 cm

Anoniem gekozen      De tentoonstelling zal een beeld geven van de kunstbeoefening in Nederland in de volle breedte zonder onderscheid te maken tussen de gevestigde en niet-gevestigde kunstwereld. Alleen de zeggingskracht en de kwaliteit van het werk telt. Uw naam en achtergrond worden niet vermeld tijdens de selectie.

Juryrondes   De juryrondes vinden plaats op drie plaatsen in het land. De twaalfkoppige jury bestaat o.a. uit: curatoren, galeriehouders, cultureel ondernemers, kunsthistorici en kunstenaars. 

Op zaterdag 14 april nam Kees Habraken deel aan de voorronde in Utrecht, met drie werken.Deze vond plaats in het Cultuurhuis Stefanus in Utrecht, het was  de laatste succesvolle ZomerExpo 2012-Liefde voorrondedag. 

Helaas zonder succes  maar wel een leuke ervaring!

In de lange rijs taan voor de anonieme beoordeling

In de lange rijs taan voor de anonieme beoordeling

Meest recente reacties

08.11 | 11:31

Dank je wel voor dit compliment

19.08 | 20:43

Indrukwekkende schilderijen! Imposant….sfeervol, gevoelig! Ertg mooi!!

29.04 | 07:46

Mooi werk alleen al qua uitstraling

07.04 | 19:06

Dank jullie wel

Deel deze pagina