Zoals er vorig jaar een groep Bussumse kunstenaars te gast was met een hele mooie tentoonstelling in galerie H10a in Apeldoorn is er nu in juni en juli een groep Kunstenaars uit Brabant te gast(KuBra). Er is heel divers werk te zien: schilderijen, tekeningen, fotografie, objecten, keramiek.
Voor galerie H10a is het altijd de insteek om werk te laten zien dat niet standaard in Apeldoorn te zien is. Zo werkt de galerie aanvullend op bij voorbeeld de Weekendgalerie. Dat is iedere keer een mooie uitdaging en iedere keer ook weer een verrassende expositie.

In vogelvlucht: Anita de Baaij (kleurrijk werk, expressief en uitbundig in stijl en vorm), Arma van Rijsbergen (schildert de natuur in een sprookjesachtig landschap), Gabriele Viertel (met 'follow me to the depths' - gefotografeerd onder water), Patries Landwehr (toont een reflectie van onze huidige westerse maatschappij in haar schilderijen), Victor van de Lande (abstract-expressionistisch werk), Kees Habraken (weerspiegelt in zijn schilderijen emoties als verbazing, kracht, en trots), Mieke van Zundert, (sculpturen, geacryliseerd papier), Alex Rietveld (sculpturen, assemblage), Martin de Jong (beelden), Marlene van Alphen ( kleurrijke schilderijen met constructieve elementen), Cora van Wanrooij (schilderijen, etsen en tekeningen) en Lilian Steenhuisen (beelden met humor, emotie, of een extreme beweging).

De expositie wordt zondag 1 juni om 14.00 uur geopend. Voor deze expositie is Galerie H10a is elke zondag open van 13.00 tot 17.00 uur, van 1 juni t/m 27 juli 2014. De toegang is vrij. Galerie H10a, Hoofdstraat 10a, 7311 KA Apeldoorn. www.galerie-apeldoorn.nl 

Kees Habraken neemt deel aan deze Groepsexpositie  van KUBRA in GALERIE H10H

PERSBERICHT KuBra – 12 Kunstenaars uit Brabant te gast bij galerie H10a in Apeldoorn

Meest recente reacties

08.11 | 11:31

Dank je wel voor dit compliment

19.08 | 20:43

Indrukwekkende schilderijen! Imposant….sfeervol, gevoelig! Ertg mooi!!

29.04 | 07:46

Mooi werk alleen al qua uitstraling

07.04 | 19:06

Dank jullie wel

Deel deze pagina